سلام دوست عزيز *** روزت بخير و خوش اومدي *** يه گپ کوچولو باهات داشتيم *** خيلي خوشحاليم که به وب علمي و ورزشي اومدي *** اول از همه اگه از وبمون خوشت اومد حتماً فيووريت کن چون دوس داريم بازم ببينيمت *** بعد هم اينکه از هر پستي که استفاده کردي زيرش نظرتو واسمون بذار *** اين نظرات خيلي بهمون کمک ميکنه تا متوجه بشيم که کاربرامون از ما چي ميخوان پس نظر يادت نره!!! *** آخر سر هم اينکه يه نظرسنجي گذاشتيم اون پايين دست چپ اگه دوس داشتي يه کليک کن و تو نظرسنجي مون شرکت کن .... :) *** ممنون که اينجايي

تاريخ : جمعه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۲ | 18:9 | نويسنده : مجید و رضا

چلغوز چیست؟


چلغوز میوه کاج مانندی است که طعم آن مثل مغز بادام و پسته است و سرشار از مواد پروتئینی می باشد،و طبع آن گرم است.


 

فواید دانه های چلغوز


* این میوه بالاترین میزان تراکم اسید اولیک را در میان مغزها دارد. این اسید که نوعی تک چربی اشباع شده است، به کبد کمک می کند تا تری گلیسیرید مضر را از بدن دفع کند.

* تک چربی اشباع شده در آن، خاصیت روغن زیتون را دارد و برای قلب مفید است. علاوه بر آن با کاهش دادن کلسترول و محافظت از رگ های خونی در مقابل آسیب دیدگی، مانع از بروز حمله قلبی می شود.

* آنتی اکسیدان موجود در آن سلول ها را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند.

* منبع غنی آهن است که میزان گلبول های قرمز بدن را بالا می برد.

* منیزیم آن درد عضله، خستگی مفرط و تنش را برطرف می کند.

* ویتامین A و E در آن برای پوست و چشم مفید است.

* نیاسین (نوعی ویتامین B3) تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است.

* با ایجاد احساس سیری مانع از افزایش وزن می شود.